ПРО НАС

Бюро перекладів “АВЕНТА” – сучасна перекладацька компанія, створена в 2004 році групою досвідчених перекладачів і менеджерів. Наше бюро надає послуги професійного перекладу більш ніж на 50 МОВ світу.

Клієнти агентства можуть цілодобово і не виходячи з дому чи офісу залишати заявки на переклад он-лайн, в якій би точці земної кулі вони не знаходилися.

Наше бюро орієнтоване на обслуговування як КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ, так і ПРИВАТНИХ ОСІБ, тому наша компанія прагне створити всі необхідні умови для ефективної співпраці з будь-якими замовниками.

На сьогоднішній день «АВЕНТА» – один з лідерів в сфері перекладацьких послуг і легалізації документів в Києві і Україні.

ДОСВІД РОБОТИ

Письмовий переклад - 19 років
Усний переклад - 18 років
Апостиль і легалізація - 17 років
Нострифікація документів - 17 років
Переклад і локалізація сайтів - 15 років
Отримання довідки про несудимість - 13 років
Вступ до ВНЗ Києва для іноземців - 5 років
0
Перекладачів
0
Постійних Замовників
0
Сторінок за 2022 рік

ПОПУЛЯРНІ МОВИ

Англійська мова
Англійська
Німецька мова
Німецька
Польська мова
Польська
Французька мова
Французька
Італійська мова
Італійська
Іспанська мова
Іспанська
Турецька мова
Турецька
Арабська мова
Арабська
Китайська мова
Китайська
Японська мова
Японська

Наші переваги

Кваліфіковані перекладачі

Всі наші перекладачі отримали профільну вищу освіту. Успішне співробітництво з досвідченими лінгвістами високої кваліфікації по всьому світу надає нам можливість якісно виконувати переклади будь-якої тематики та обсягу.

Висока якість

У нас діє класична багатоступенева схема контролю: переклад-редагування-вичитка. Система багатоетапного контролю, а також застосування цілого ряду сучасних технічних інструментів, повністю виключають ймовірність виникнення будь-якої помилки.

Демократичні ціни

Важливо підкреслити, що при цьому вартість наших послуг знаходиться на гранично доступному рівні. Ми приймаємо різні способи оплати і ведемо максимально гнучку цінову політику.

Врахування побажань клієнта щодо термінів перекладу

Перекладацька компанія «АвентА» чітко дотримується термінів виконання замовлення і гарантує високу якість своєї роботи. Ми знаходимо індивідуальний підхід до роботи з кожним клієнтом незалежно від обсягів і ступеня складності замовлення.

Суворе дотримання конфіденційності інформації

Важливим принципом для нашого агентства перекладів є дотримання конфіденційності, тому повністю виключена ймовірність передачі будь-якої інформації третім особам.

Індивідуальна програма співпраці для корпоративних клієнтів

Для роботи з корпоративними клієнтами ми готові розробити індивідуальну програму співпраці і надати приємні знижки.

Наші клієнти